ilionx nieuwe hoofdsponsor NL Dames Volleybalteam

Sportinnova Sportinnova is erin geslaagd een nieuwe hoofdsponsor te vinden voor het Nederlands Dames Volleybalteam. ilionx, een middelgrote ICT-dienstverlener, gaat voor de aankomende drie jaar een partnerschap aan met Oranje. Door deze overeenkomst kan het team van bondscoach Giovanni Guidetti zich na de prachtige zilveren EK-medaille door blijven ontwikkelen en zich proberen te kwalificeren voor de Olympische spelen in Rio.

In februari van 2015 kwam Sportinnova in gesprek met ilionx. Al snel bleek dat het sportmarketing bureau en het IT-bedrijf op een lijn zaten. “ilionx bestaat nu 14 jaar. We hebben hard aan de weg getimmerd en we zijn nu op het punt gekomen om onze naamsbekendheid te vergroten”, legt algemeen directeur Wiebe de Boer uit. “We kiezen ervoor om dit in samenwerking te doen met de nationale volleybalvrouwen. Het team heeft een enorme drive om te presteren en is de laatste tijd boven zichzelf uitgestegen. Wij herkennen ons hierin. Hopelijk kunnen wij ze ondersteunen om ze nóg hoger te laten reiken. Daarnaast hopen we natuurlijk dat de dames zich in Tokyo gaan kwalificeren voor de Olympische Spelen de komende zomer in Rio!”

“Als sportmarketing consultant ben ik zeer content en vooral trots op deze match. Na lange tijd zijn we erin geslaagd een nieuwe hoofdsponsor te vinden voor het Nationale Dames Volleybalteam.” Aldus Tjalling van der Zee, Managing director van Sportinnova Sportmarketing. “Als oud-volleyballer draag ik de volleybalsport een warm hart toe. Met onze werkzaamheden en deze fantastisch nieuwe verbintenis met een geweldige IT organisatie gaan we een mooie toekomst tegemoet. Een verbintenis die het dames volleybal en de Nevobo letterlijk naar een hoger niveau gaat brengen. Bovendien zorgt deze partnership voor aantrekkingskracht richting andere organisaties om structureel in de volleybalsport te stappen. Aan ons de schone taak om deze nieuwe partnerships tot stand te brengen!”