De Delftse Sportweek | Heel Delft Sport

Vanuit het Delfts Sportakkoord is samen met alle Delftse sportverenigingen de Delftse Sportweek georganiseerd. Gedurende deze week werden tal van sportactiviteiten georganiseerd waaraan men kon deelnemen. Om alles te organiseren werd samengewerkt met het Delftse sportmarketingbureau Sportinnova en samenwerkingspartner Techonomy.

Timme Provoost, verenigingsondersteuner bij Delft voor Elkaar en projectcoördinator voor de Delftse Sportweek: “Vanuit het Sportakkoord hebben we besloten dat we na de coronatijd iets groots voor de verenigingen wilden terugdoen”, vertelt hij. “Verenigingen hebben een ontzettend moeilijke tijd gehad. Clubs zijn leden kwijt geraakt door gedwongen sluitingen, wat er ook financieel gezien flink heeft ingehakt. We willen de verenigingen met de Delftse Sportweek de mogelijkheid geven om die negatieve tendens weer te keren. Zij kunnen laten zien wat voor mooi sportaanbod Delft in huis heeft door het op een laagdrempelige manier te presenteren aan Delftenaren. Met deze sportweek willen we zorgen voor weer een frisse start voor de Delftse clubs.”

Het volledige aanbod staat in de kalender op www.heeldelftsport.nl. Het ging om circa vijftig activiteiten aangeboden door tientallen Delftse sportverenigingen.

www.heeldelftsport.nl