Judo Bond Nederland en BouwGarant gaan samen voor een gezonde jeugd

Judo Bond Nederland en BouwGarant slaan de armen in één om zo veel mogelijk kinderen kennis te laten maken met judo. Met de Gun je kind judo campagne laten beide partijen ouders zien hoeveel de sport voor hun zoon of dochter kan betekenen.

Tjalling van der Zee, Sportinnova en interim partnershipmanager bij de Judobond is verheugd met de samenwerking. “BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw met ruim 1.300 aangesloten bouwbedrijven. Ze doen er alles aan om zekerheid te bieden als je gaat bouwen of verbouwen. De zekerheid van een goed bouwbedrijf, een degelijke klachtenregeling en een sterk garantieproduct. Veiligheid en zekerheid staat hierbij centraal. Waarden die wij bij de JBN erg belangrijk vinden. Dat we met deze samenwerking verder kunnen bouwen aan een gezonde generatie en kinderen kennis laten maken met de waarden uit de judosport is ontzettend mooi.”

Rob de Groot, directeur van BouwGarant vindt ‘Gun je kind judo’ een sympathiek initiatief. “Daag de jeugd uit te gaan sporten om zo te bouwen aan weerbaarheid en zelfvertrouwen. In de toekomst zijn deze meisjes en jongens hard nodig om (onder andere in de bouwsector) verder te bouwen aan Nederland.”

Voormalig Olympisch kampioen judo en ambassadeur van de Gun je kind judo campagne, Mark Huizinga kondigt meteen de herlancering van de gratis proeflessen aan: “Goed nieuws, het afgelopen jaar hebben dankzij de Gun je kind judo campagne ontzettend veel kinderen de kans gekregen kennis te maken met judo. Samen met partner BouwGarant pakken we door om nog meer jeugd de mat op te krijgen. Daarom is het ook in 2022 mogelijk om een gratis proefles te boeken via www.gunjekindjudo.nl!