TJALLING VAN DER ZEE | Managing Director – Sportmarketeer

Als voormalig hoofdblokkeerder in het volleybal gewend om op het hoogste niveau de lat hoog te leggen en de punten direct binnen te slaan. Heeft dit tot een kunst verheven in zijn dagelijkse werk. Een pragmatische aanpak waarbij resultaat gericht denken en handelen ervoor zorgt dat na drie sets de benodigde aanvallen en blokpunten worden omgezet in de vereiste knikkers. Een sportliefhebber die dagelijks geniet van de dynamiek van mensen en merken met sport. Vanuit de overtuiging dat sport merken sterker kan maken is dit al vaak de sleutel geweest tot attractieve ideeën en activaties. Tel daar zijn passie, authenticiteit en gevoel van relevantie bij op en het beeld van deze twee meter drie lange aanvaller is compleet.

Commercieel, creatief, enthousiast met passie voor sport. Met een groot netwerk in de sport, bedrijfsleven en (sport)media zorgt hij keer op keer voor de juiste koppeling. Niet voor niks dus Mens, Merk, Match!

FAVORIETE SPORTMOMENT

“Ik heb heel veel favoriete sportmomenten, maar als ik er dan toch een moet kiezen, kies ik voor een historisch moment uit 2009 in de Kuip, toen Heerenveen de bekerwinst pakte op FC Twente. Het onvergetelijke moment dat de wedstrijd beslist moest worden door strafschoppen. Met Gerald Sibon als penalty killer en matchwinner! Mooie herinnering die nog steeds kippenvel geeft en waarbij het feest in de Kuip en de huldiging in Heerenveen onvergetelijk was.”

DANNY DE NEEF | Creative Director

Het ervaren creatieve middelpunt van Sportinnova Sportmarketing. Gewend om onder druk te presteren en menig creatief concept voor te zetten. Scoort met innovatieve en creatieve ideeën.  Ideeën die uiteindelijk draaien om design, concept en uitvoering. Ooit als jong talent begonnen met ontwerpen, om vervolgens als art director en nog weer later als copywriter te werken voor diverse grote bureaus.

Jarenlange ervaring voor zowel A-merken, overheid, consumer, retail als business to business zorgen ervoor dat nagenoeg geen enkele markt vreemd is voor Danny de Neef, waarbij passie voor sport vanzelfsprekend is. Ook in zijn geval een kwestie van Mens, Merk, Match!

FAVORIETE SPORTMOMENT

“Sporten waar ik graag naar kijk, zijn o.a. motorsport, boxen, volleybal, tennis en skispringen. Mijn favoriete sportmoment komt uit de motorsport. Het was het jaar 2009. De Grand Prix van Spanje. Valentino Rossi en Jorge Lorenzo strijden om de zege. En hoe. Als vliegen wisselen ze elkaar af op topsnelheid. Wat mij betreft één van de spannendste wedstrijden ooit. Je wordt er helemaal ingezogen. Rossi wint. Geweldig!”